Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

Τέλος από την Chelsea o Μουρίνιο!

Ναι είναι αλήθεια! (δες εδώ)

Ο πιο πετυχημένος (σηκώνει συζήτηση αυτό πάντως ο πιο πολυσυζητημένος) προπονητής των τελευταίων ετών έλυσε κοινή συναινέση το συμβόλαιο του με την Chelsea.

Δεν μου πέφτει και κανένας λόγος (σιγά μην μου επέφτε) αλλά σαν ένας απλός φίλαθλος δεν μπορώ παρά να απευθύνω μια εύλογη ερώτηση στον νεόπλουτο ιδιοκτήτη της Τσέλσι.

Η ερώτηση μου προς τον κο Αμπράμοβιτς είναι:
-Πού θα βρεις καλύτερο κε Αμπράμοβιτς να σου διαχειριστεί τα (βρώμικα) εκατομυριάκια σου?
Πού θα βρείς κάποιο σαν κι αυτόν να σηκώνει αυτός όλη την πίεση (και όχι οι παίκτες) και κυρίως ποιός έχει το ειδικό βάρος να χαλινεύσει τις βεντέτες των δεκάδων εκατομμυρίων?
Και με τον Ρανιέρι είχες ξοδέψει του κόσμου τα εκατομμύρια αλλά το μόνο που κατάφερες ήταν να έλθεις δεύτερος και καταιδρωμένος στο πρωτάθλημα. Φαίνεται ότι το πάθημα δεν σου έγινε πάθημα και ξεχνάς πολύ εύκολα ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα λεφτά. Χρειάζονται και οι σωστοί ανθρώποι κι εσύ μόλις απόλυσες τον καλύτερο.
Εκτός κι αν έχεις έτοιμη λύση τίποτα Μαρτσέλο Λίπι (μόνο αυτός από τους ελεύθερους πάει να συγκριθεί με τον "special one" αλλά δύσκολο κατε με να έρθει αυτός) έχεις κάνει ένα τεράστιο και πολύ βιαστικό λάθος. Αν όπως δηλώνεις θες την Chelsea να μεσουρανήσει σε Αγγλία και Ευρώπη μην ξεχνάς ότι: η Ρώμη δεν κτίστηκε σε μια μέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: