Τρίτη 29 Μαΐου 2007

Να γίνουν εξαίρεση οι αλμπάνηδες ρε παιδια, όχι ο κανόνας...

Ένα συγκλονιστικό blog. Τι να πω... Η ανθρώπινη αδιαφορία, αλαζονεία και εκμετάλλευση από ανθρώπους που ασκούν κατά τα άλλα "λειτούργημα".

Ένα μικρό μάθημα αγωνιστικότητας και κουράγιου για όλους εμάς που σκοτιζόμαστε για μικρά και ασήμαντα προβλήματα...

Καλό ταξίδι Αμαλία.
Η ιστορία σου είναι ιστορία ενός ήρωα, επιστέγασμα της ανθρώπινης θέλησης.
Μακαρί η ιστορία σου να γίνει αφορμή για να γίνουν τα αυτονόητα σ'αυτό τη χώρα.
Μακάρι κάτι να αλλάξει σ'αυτό τον τόπο...



ΥΓ.
Τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια της Αμαλίας.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

Tελικός Τσου - Λου και μαύρη αγορά...

Λίγη ώρα πριν την τελική μάχη για το ιερό δισκοπότηρο του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου και όλα τα μέσα(τηλεόραση, site, ραδιόφωνο) έχουν κατακλυστεί από ρεπορτάζ περί του αγώνα αυτού. Ένα από τα θέματα είναι και η μαύρη αγορά που έκανε την εμφάνιση της (σε μια χώρα που έχει έτσι κι αλλιώς παράδοση σ'αυτό) με τα μέσα να κάνουν λόγο μέχρι και 5000 γιούρος που διατίθενται να πληρώσουν οι (Άγγλοι κυρίως) οπαδοί.
Κατακριτέο το φαινόμενο και παράνομο αλλά δεν νομίζω να είναι και τόσο μα τόσο ανήθικο όσο το παρουσιάζουν τελικά. Νόμος προσφοράς και ζήτησης είναι στο κάτω κάτω της γραφής. Καπιταλιστικό σύστημα, ελεύθερη αγορά και τα λοιπά και τα λοιπα... Αφού ο άλλος διατίθεται να δώσει 5 χιλιάρικα για ένα αγώνα 90 λεπτών τότε ΟΚ δεν τον υποχρεώνει κανείς να το κάνει. Δική του βλακεία..
Αυτό που κατά την γνώμη μου είναι πιο ανήθικο είναι διάφοροι κύριοι (οι ίδιοι που παρουσιάζουν το φαινόμενο) οι οποίοι έχουν κάποιες διασυνδέσεις να έχουν εξασφαλίσει εισητήρια με πλάγιους τρόπους και μέσα. Και όχι μόνο αυτό να τα βγάζουν στο σφυρί με ένα πιο πλάγιο τρόπο ο οποίος χρήζει συζήτησης περί της ηθικής του. Αναφέρομαι ειδικά στο site www.bam.gr (προσωπικό site του Μπάμπη Χριστόγλου, δημοσιογράφου του Super-sport fm) το οποίο θα δώσει (έδωσε μάλλον) 3 εισητήρια μέσω κλήρωσης. Τρόπος συμμετοχής στην κλήρωση ο γνωστός :SMS με χρέωση 3.50 ευρώ παρακαλώ ! Και ερωτώ:
1.πως τα βρήκε τα 3 έξτρα εισητήρια ο εν λόγω δημοσιογράφος? Με νόμιμες διαδικασίες?
2.πόσα θα βγάλει από αυτή την πράξη (χαλαρά πάνω από 10 χιλιαρικάκια)
3.αφού το κάνει καθαρά για λεφτά (και όχι για να ικανοποιήσει το κοινό του- ας τα έδινε δωρεάν στην εκπομπή του) η πράξη αυτή δεν θεωρείται ανήθικη?
Όσον αφορά το παιχνίδι τώρα, είναι η μόνη φορά που δεν υποστηρίζω κανένα σε τελικό Τσου Λου. Και οι δυο ομάδες μου είναι συμπαθείς (λόγω ιστορίας) . Είναι και οι δυο ισοδύναμες (πρόπερσι ήταν η γάτα με το ποντίκι -άσχετα αν την έκανε την έκπληξη η Liverpool) άρα δεν μπορώ να πάω με τον αδύναμο. Και οι δυο πέταξαν έξω ομάδες αντιπαθητικές (βλέπε "φάρσα United" και "έχω-τη-πιο-αντιπαθητική-φιγούρα-στον-πάγκο F.C"). Ας κερδίσει ο καλύτερος λοιπόν.

Σάββατο 12 Μαΐου 2007

Άλλο παλι και τούτο...

Άλλο πάλι και τούτο...(δες εδώ)
Οι ολυμπιακοί όχι μόνο να βρίζουν τον Κόκκαλη αλλά να φωνάζουν:"Πάρε και τη μπάλα Αγγελόπουλε" !
Ως τώρα ήξερα ότι οι Παναθηναικοί φώναζαν "Παύλο θεε πάρε την ΠΑΕ" και οι ολυμπιακοί: "Τζίγγερ θεε πάρε την ΚΑΕ".
Άβυσσος η ψυχή του οπαδού...

First ever...

Ωραία λοιπόν το έκανα το ατόπημα μου..
Δημιούργησα κι εγώ ένα blog. Ποιός ο λόγος, τι θα γράφω μέσα, τι θα καταλάβω δεν ξέρω ακόμα.
Πάντως ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις κάτι είναι ... να το ξεκινήσεις.